Μένουμε Ασφαλείς – COVID 19

Επιστρέφοντας από τις διακοπές θα συνεχίζουμε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας για την έκδοση Πιστοποιητικών Ενεργειακής Απόδοσης και Ηλεκτρολόγου, λαμβάνοντας όμως ταυτόχρονα όλα τα απαραίτητα μέτρα:

  • Θα γίνεται χρήση μάσκας και αντισηπτικού και σε κάθε επίσκεψή μας στο ακίνητό σας. Ο μηχανικός που θα σας επισκεφτεί για την έκδοση του Ενεργειακού Πιστοποιητικού ή ΥΔΕ θα χρησιμοποιήσει μάσκα μιας χρήσης για την είσοδο στο ακίνητό σας (σπίτι, γραφείο, κατάστημα κλπ) και θα απολυμάνει τα χέρια του με αντισηπτικό διάλυμα.
  • Στη διάρκεια της αυτοψίας αυτοψία θα κρατάμε τις απαιτούμενες αποστάσεις ασφαλείας και θα πραγματοποιούμε όσες μετρήσεις είναι δυνατόν στην εξωτερική πλευρά του σπιτιού (μπαλκόνι, κήπος, κλπ).
  • Όλοι οι μηχανικοί μας θα κινούνται με ΙΧ οχήματα αποφεύγοντας τις μετακινήσεις με ΜΜΜ και τον επακόλουθο συνωστισμό.
  • Προσφέρουμε τη δυνατότητα ανέπαφης παράδοσης του Ενεργειακού Πιστοποιητικού και Πιστοποιητικού ΔΕΗ, τόσο ηλεκτρονικά μέσω email όσο και σε έντυπη μορφή μέσω ταχυδρομείου ή courier. 
  • Σας δίνεται η δυνατότητα να εξοφλήσετε ηλεκτρονικά το Πιστοποιητικό σας με κατάθεση σε όλες τις Ελληνικές Τράπεζες αλλά και Fintechs όπως Paypal, Revolut, N26, Viva κλπ καθώς και η δυνατότητα πληρωμής μέσω POS (κατόπιν συνεννόησης για πληρωμή στην αυτοψία)

Με κοινή λογική, προσοχή και αίσθημα ευθύνης, θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες αυτής της συγκυρίας χωρίς να σταματήσουμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας.